Фарма - Еви Рас испуњена жеља

Глас Српске
Фарма - Еви Рас испуњена жеља

Овоседмични газда Баки Б3 је ријешио да у посљедњем газдовању треће сезоне "Фарме" за слуге постави глумицу Еву Рас и манекена Банета Јанковића.

Баки то уопште није планирао, али му је глумица то тражила и практично га довела до суза те он није имао избора него да испуни жељу времешној госпођи.

- Ја се већ другу седмицу јављам да будем слушкиња, а Маријан није хтео да ми изађе у сусрет. Било ми је најважније да се одржим на "Фарми", али сад ми је важније да видим како ће ми укућани дати штапиће, као и да будем последња слушкиња на "Фарми". Молим Вас, Баки, дајте ми ту привилегију - рекла је Ева.

- Из срца Вам говорим да ја не могу да Вас пустим… Ја то себи никада нећу опростити. Месец пре него што сам ушао на "Фарму" моја баба, мама могу слободно да кажем, умрла је од исте болести коју Ви имате. Ја не могу то Вама да урадим. Ви сте слушкиња од када сте дошли - покушавао је Баки да уразуми Еву, али узалуд.

У игри истине газда је признао да је за слуге хтио да постави Банета и Катарину, али не из освете него је желио да им омогући да спавају сами и да шоу учине "занимљивијим". 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана