Фарма - Екремови секси захвати

Глас Српске
Фарма - Екремови секси захвати

Интернет звијезда Екрем Јеврић је потпуно полудио за фармерком Весном Вукелић Венди! Током журке на фарми Екрем је љубио пјевачицу у образ, масирао јој руке и изјавио да би волио да са њом има дјецу!

Напаљени Јеврић је, наиме, када му је алкохол појачао апстиненцијалну кризу, током журке у уторак вече по сваку цијену тражио секс од Венди, али га је пјевачица искулирала у неколико наврата.

Остатак укућана добро се забављао гледајући захвате које је показивао Јеврић, а забаву је покварио македонски шоумен Боки 13 који је Екрему рекао да га напољу чека развод.

- Звала је твоја супруга задругу малопре и рекла да ти пренесу да је већ поднела захтев за развод брака. Иди код њих, питај их и рећи ће ти све. Aко не одеш, доћи ће они да ти предају захтев за развод, види она шта ти радиш - говорио је Бојан Јовановски, на шта се Екрем експресно отрезнио, али ипак успио да одреагује крајње смирено.

- Ја се не бојим моје жене, зна она ко сам ја. Мора да зна да су ово игре, мора да јој неко каже - правдао се творац хита "Кућа пос'о", који је ипак, послије овога, одустао од јурњаве за Веснином сукњом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана