Фарма - Бокијевих пет минута

Глас Српске
Фарма - Бокијевих пет минута

Македонски шоумен Бојан Јовановски Боки дочекао је својих пет минута да оплете по већини фармера и каже им шта мисли о њима! Боки 13 је свима у брк скресао оно што има и без длаке на језику почео од актуелне газдарице Катарине Живковић, којој је наредио да одмах скине наочаре, уз образложење да јој ово није Холивуд, а ни Лесковац! Послије лијепих ријечи упућених Злати Петровић и Јовани Пајић, Боки је реперу Стефану изнио свој став о њему.

- Стефаново облачење не бих коментарисао, он је небитан. Aко су сви репери као ти, јасно ми је зашто реп музика није популарна - рекао је Јовановски, а онда прешао на Aцу Илића.

- Свесно сте ушли у овај ријалити шоу, али то што ви радите не пролази... Опстајете овде само зато што сте Aца Илић, а не јер сте интересантни. Тврдите за Маријана да је добар човек, ви сте сви помало слепи, глупи, можда не желите да се замерате. Ја се не бојим ничега осим божје правде и истине, а Маријан нема храбрости да погледа човеку у очи, одмах окрене леђа! Злоупотребио је моју болест и извређао ме је најстрашније. Маријан може да слави десет слава, доказао је ко је и шта је. Неко ко потенцира нечију болест, као што је он рекао да сам се ја упишао и укакио да бих себе промовисао, какав је то човек?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана