Фарма - Боки најавио тужбу

Глас Српске
Фарма - Боки најавио тужбу

Бојан Јовановски, познатији као Боки 13, нови фармер на имању у Лисовићу, најавио је да ће тужити политичара Маријана Ристичевића због напада и оптужбе да је хомосексуалац!

Наиме, послије физичког насртаја и низа увреда које је Ристичевић упутио Јовановском, Македонац је одлучио да му испразни yеп и узме све паре које ће зарадити у ријалитију.

- Ма какав је то безобразлук?! Имам тим адвоката који већ спрема тужбу - рекао је Боки својој новој пријатељици Весни Вукелић и додао да се никад није јавно изјаснио о свом сексуалном опредјељењу.

- Била си у праву када си рекла да је он латентни хомосексуалац! Он је хомофобик! Yабе му и ако је паметан када није савремен мушкарац - смиреним тоном причао је Боки, који је за само пола сата успио да направи пометњу на имању.

- Шта се паковао и кренуо кад неће да изађе? Па нека иде сад ако је тако одлучан и јак. Све ми је јасно, он је један од оних који лају, а не уједају - објашњавао је Бојан.

Подсјећања ради, Маријан је кренуо физички да се обрачуна са Бокијем 13 тако што је с оклагијом кренуо на њега, али су га срећом, фармери зауставили у намјери да "поломи" македонског шоумена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана