Фарма - Бане окренуо ћурак

Глас Српске
Фарма - Бане окренуо ћурак

Иако је у више наврата тврдио да му је Катарина Живковић потенцијална дјевојка, манекен Бранислав Јанковић Бане окренуо је ћурак! Наиме, он је изјавио да му од свих дјевојака на фарми највише одговара Наталија и да би с њом водио љубав.

На питање Бокија 13 са којом би дјевојком водио љубав на фарми, Бане је без двоумљења као из топа одвалио - са Наталијом! Сви присутни фармери су се само погледали, док се Каћа видно изнервирана његовом изјавом сакрила испод тамних наочара, скривајући своје разочарење.

Наиме, од када се вратила на имање у Лисовић, Катарина се још више зближила са Банетом, па му се чак отворила и једном приликом док су лежали у кревету јавно признала да је заљубљена у њега! С друге стране, Бане по свему судећи не мисли тако! Јер изјава да би водио љубав са Наталијом, а не са Каћом, "Грандову" пјевачицу је очигледно дотукла, али се она, ипак, јуначки држала.

С обзиром на то да се у посљедње вријеме смирио и приклонио Живковићевој, поставља се питање да ли су Јанковићеве емоције часне према њој или је то само дио тактике коју лисовићки Казанова игра све вријеме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана