Фарма - Баки се крије од Каће

Глас Српске
Фарма - Баки се крије од Каће

Денсера Бакија Ђоганија поновни улазак Катарине Живковић на имање у Лисовићу толико је пореметио да је одједном пожелио да напусти ријалити и оде кући!

Наиме, откако је млада пјевачица, а донедавно и његова велика љубав, ушла у шоу и "охладила" га са неколико ријечи, Баки не зна у коју просторију прије да се сакрије јер избјегава сусрет са њом.

- Баки се у први мах одушевио њеним уласком, али када је видео како га је она искусно искулирала већ у првом минуту, схватио је да од поновног мувања са њом нема ништа и тада је изразио жељу да напусти ријалити програм - казао је извор близак продукцији и додао да је Баки свјестан да не може сам да напусти имање јер неће добити ни динар од свог хонорара.

- Сви су свесни да је његова изненадна одлука да оде кући уследила због Катарине, јер зна да ће га "уништити" ако му све саспе у лице - додао је поменути извор.

Подсјећања ради, Каћа је прије неколико дана изјавила како ће се "напити крви" Бакију уколико се врати у "Фарму", а најавила је и тужбу против њега због тога што је алудирао да је са њом имао сексуалне односе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана