Фанови нападају Би-Би-Си због Ким Кардашијан

ГС
Foto: Дејли мејл

Након што је најављено да ће најпопуларнија старлета Ким Кардашијан (43) бити један од продуцената и глумица у документарцу о Елизабет Тејлор фанови култне глумице су се побунили и напали британску медијску кућу Би-Би-Си.

Троделна документарна серија под називом "Елизабет Тејлор: Бунтовна Звезда" ће говорити о њеном животу, успонима и падовима, бројним браковима као и о томе како је постала милијардерка, активистикиња и адвокат.

Ким је изразила своје дивљење према звијезди истичући да је она била самостална и неко ко је стално био спреман на промЈене и усавршавање, чак и у позним годинама, а била је посљедња особа која ју је интервјуисала пред њену смрт.

Међутим, одлука да је ангажују као извршног продуцента у биографском филму о глумици изазвала је оштру критику Елизабетиних фанова, јер сматрају да ће бити више елемената из живота Кардашијанових, него о самој Тејлоровој. Би-Би-Си не одустаје и брани се обећавајући "нови увид у личност Елизабет Тејлор.

Тејлорина пријатељица Дејм Џоан Колинс такође ће се појавити у документарцу, преноси Б92.

И поред Киминог јавног дивљења, њих двије су живјеле различите животе. Тејлор, једна од великих холивудских љепотица, водила је живот пун скандала с много мушкараца и невјероватних осам бракова.

"Ким не може да укаља њено име", "Ко је Ким Кардашијан? Она је старлета, а не продуцент", "Ужас за покојну глумицу", "Ким Кардашијан не смије да учествује у овом пројекту", "Ово је понижење за холивудску диву као што је била Елизабет", гласили су само неки од коментара на друштвеној мрежи "X", пише Дејли Стар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана