Фанови критикују Пинк: Лоша си мајка

Aгенције
Фанови критикују Пинк: Лоша си мајка

Славна пјевачица, сукобила се са својим фановима на Твитеру и то због фотографије коју је објавио њен супруг, Кери Харт на Инстаграму.

Поп пјевачица је била принуђена да се брани од критика фанова, због фотографије коју је њен муж објавио на Инстаграму. Кери је иначе био професионални возач мотора, а на слици се види како вози на мотору њихову двогодоишњу ћерку Вилоу.

"Дуго сам чекао овај дана. Вилс се данас по први пут провозала на стази на мом мотору. Све вријеме је била узбуђена, а када смо стали рекла ми је да јој је било забавно и захвалила ми се. То је татина дјевојчица", написао је у коментару испод слике.

Бурне критике стигле су највише на Твитер налог Пинк, гдје су јој људи писали како је крајње непромишљено ставити дјете од двије године на мотор и како она то као мајка није смјела да дозволи. На крају, огласила се и Пинк.

"Ок, морам да идем сада. Треба да смислим шта ће Вилоу обући сутра за своју манијачку мото манију! Морам да спакујем и поврће! Органско", одговорила је у свом маниру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана