Фанови је напали због напућених усана, услиједило одсјечно објашњење

Срна
Фанови је напали због напућених усана, услиједило одсјечно објашњење

Бијонсе се недавно нашла на тапету. Фанови су је напали да није ишла код зубара да сређује зубе него да "пумпа" уста. Како то није дозвољено у трудноћи, душебрижници су скочили критиковали пјевачицу. Њена сарадница Ивет Ноел Шур је затим свима дала опак одговор.

"Ви као јако добро знате све о томе како трудноћа може да утиче на тијело жене. Знате баш све, ха? Па ако знате, реците ми, молим вас, колико знате о отицању тијела, о томе када се жена тако нагло удебља па то драматично утиче на организам, а крв која тада мора да пумпа дупло више утиче на отицање свих дијелова тијела. Па тако и усана.


Али све је то заправо мало важно јер све што се у трудноћи догађа у организму, ма како год она утицала на њено тијело и лице, важно је само да се све то догађа из важног разлог због ког је све остало занемариво. Јер жена носи дијете, њих двоје, два мала бића која ће доћи на свијет и који ће морати да се боре против ваше мржње и негативности.

У њеној првој трудноћи стоички сам подносила ваше нападе, чак и када сте охоло тврдили да никада није ни била трудна. Али сада јесте. Ко сте ви? Мени је вас заправо жао. Ви сте сигурно неке јако тужне индивидуе кад се имате образа овако хладнокрвно да се бавите трудноћом једне жене. Заиста ми вас је жао. Молим вас нађите неки смисао свог живота, позабавите се нечим, пронађите своју срећу јер је очигледно да вам она јако недостаје", написала је жена која стоји годинама раме уз раме са Бијонсе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана