EXIT-ов камп примио 4.000 посјетилаца

Танјуг
EXIT-ов камп примио 4.000 посјетилаца

Нови Сад - Више од 4.000 посетилаца овогодишњег фестивала Exit било је смештено у кампу, у којем није било ниједног већег инцидента, рекла је данас портпарол “Exit кампа” Миљена Вучковић.

Она је изјавила да је ове године у Exit кампу било највише посјетилаца из Србије и земаља региона, али по њеним ријечима, у кампу је био и велики број гостију из Холандије, Велике Британије, али и из Јужне Кореје, Вијетнама, Јапана и Новог Зеланда.

- Приметан је значајнији пораст броја посетилаца из Пољске и Чешке, рекла је Вучковићева истичући да је Exit-ов камп ових дана, како је казала, “у правом смислу речи био свет у малом.

Камп ће званично бити затворен у сриједу 17. јула у 16 сати.

Портпарол Exit кампа је нагласила да за осам дана колико камп ради није био ниједан тежи инцидент нити су екипе хитне помоћи интервенисале због неких тежих повреда, већ се њихов посао углавном сводио на санирање одеротина, огреботина и пар уганућа.

- Камп се убрзано празни, више од 50 одсто гостију ће током данашњег дана напустити камп, а сви они који желе још који дан да проведу у кампу то могу учинити јер се камп затвара у среду после подне, рекла је Вучковићева.

Потврда њених ријечи могла се видјети на лицу мјеста, на капији кампа гдје су посјетиоци стајали у реду како би се укрцали у бројне паркиране аутобусе са македонским, грчким, чешким, пољским и регистарским ознакама многих других земаља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана