Ево због чега жали Шарлот Јорк

Агенције
Ево због чега жали Шарлот Јорк

Kристин Дејвис, која је глумила чувену Шарлот Јорк у серији „Секс и град" каже да је поносна на своју улогу у серији, али да жали због неких ствари које је промовисао њен лик.

Од Манола Бланика до Серђија Росија, звијезде серије "Секс и град" популаризовале су многе креторе високих потпетица...

Данас, Кристин Дејвис која је тумачила улогу конзервативне Шарлок Јорк отворено говори против култа високих потпетица и извињава се фановима што их је охрабривала да носе неудобну обућу. Како каже, сада носи само елегантне балетанке.

"Осјећам кривицу. Изгледало је као поручујемо женама ’Треба нон-стоп да носите штикле", рекла је за "Sunday Telegraph" и наставила – "Свакако нам то није била намjера! Да ли су те ципеле биле лијепе? Јесу. Да ли су одговарале ликовима? Потпуно."

Глумица каже да су у намјери да што сличније живе живот ликова омиљене серије жене ово погрешно схватиле.

"Измакло је контроли. Жене мисле да би сваки дан по цио дан требало да их носе"

Кристин која се након снимања серије посветила позоришту каже да је открила потпуно ново самопоуздање носећи балетанке.

"Штикле баш ретко носим. Боле ме ноге, а да би ми било удобно у њима морала бих да тренирам што је још напорније", каже глумица.

Уколико дође до трећег дела филма "Секс и град" чини се да нећемо имати прилике да видимо главне глумице у високим потпетицама будући да је и Сара Џесика Паркер изјавила да не носи штикле због непоправљиве штете коју су нанеле њеним стопалима.

Добра вијест је да балетанке никада нису биле популарније. Чак је и Карл Лагерфелд на недавној ревији је свим манекенкама обуо балетанке и тако поручио шта је нови тренд. Вјеровали или не, балентаке такође могу да издуже ваше ноге а прочитајте и како.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана