Ево због чега је краљица Елизабета била љута на Меган и Харија

ГС
Foto: Принтскрин

У најновијој биографији краљевске породице Роберта Хардмана, под називом Чарлс III: Нови краљ. Нови суд, The Inside Story је открио како су принц Хари и Меган Маркл разбјеснили покојну краљицу Елизабету II, годину дана прије њене смрти.

Члан особља краљевске породице испричао је у књизи како је краљица била бијесна након што је сазнала да су Меган и Хари јавно рекли да су добили дозволу да користе њен надимак из детињства за своју ћерку.

Малена Лилибет је рођена у јуну 2021. године, а убрзо након њеног рођења њени родитељи су рекли да никада не би користили краљичин приватни надимак да им она није дала дозволу. Члан особља сада то пориче и каже да никада није видио краљицу тако љуту као када је сазнала да су изјавили да имају њен благослов за име.

Већ се причало да нису тражили одобрење
 
Ово откриће долази двије године након што је инсајдер из палате рекао за Би-Би-Си да Меган и Хари никада нису питали краљицу за мишљење о имену њихове ћерке.
 
"Извор из палате каже  да Меган и Хари нису питали краљицу да користи њен надимак из дјетињства“, известио је тада краљевски дописник Би-Би-Си-ја, Џони Дајмонд.

Меган и Хари су преко својих адвоката послали саопштење свим медијима како би их обавијестили да је свака изјава да нису тражили краљичину дозволу лажна и да ће се третирати као клевета. Напоменули су да не желе да се овакве изјаве понављају.
Поред Лилибет Дајане, која сада има 2 године, Хари и Маркл су такође родитељи сина Арчија, који је рођен у мају 2019, преноси Б92.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана