Ево зашто сам напустила Вол стрит и постала порно звезда

Агенције
Ево зашто сам напустила Вол стрит и постала порно звезда

Пејџ Џенингс имала је посао из снова у сектору финансија на Вол Стриту када јој је серија атрактивних селфија преокренула живот. Она је сада порно звијезда у успону.

Причу о Пејџ испричао је магазин "Бизнис инсајдер" који свједочи да је имала високу позицију у менаџменту фирме "Lazard Asset" радећи са инвестицијама када је одлучила да направи неколико нагих фотографију у тоалету своје канцеларије.

Поставила их је на итнернет под псеудонимом да би се убрзо прошириле даље него што је очекивала. Након двије недјеље одлучила је да напусти посао на Вол Стриту прије него што они отпусте њу због голих фотографија. Ипак фирма ју је предухитрила сазнавши за фотографије и поручила јој да се више не појављује на том радном мјесту.

Пејџ која се сада представља као Вероника Вон сматра да за некога ко је сексуално отворен и самосвјестан нема мјеста у корпоративном свијету.

"То ме јако љути. Друштво се супротставља сексуалности у јавној сфери, упркос томе што је толико тражено", каже Вероника која је до сада радила као стриптизета, али у овом послу није видјела могућност да одржи каријеру.

Тада је одлучила да постане порно звијезда. Укоро Вероника ће се појавити у ријалити порно такмичењу "The Sex Factor", а такође размишља о отварању порно капиталног фонда јер је у њему препознала одличну зараду.

"Велики број људи гледа порно филмове и купује сексуална помагала без обзира на економску ситуацију", каже Вероника и додаје да је то врло исплативо тржиште.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана