Ево зашто Локица и Чола не причају

ГС
Ево зашто Локица и Чола не причају

Позната плесачица и кореографкиња Лепосава Стефановић, познатија као Локица, годинама је доминирала плесном сценом бивше Југе.

Колико је била популарна говори и чињеница да су се многе даме шишале на исти начин као и она, а како је и у то вријеме и Здравко Чолић био све популарнији, неизбјежно је било да ће доћи до њиховог умјетничког споја.

Почели су заједно наступати и постали су невјероватан тандем. Ниједан се Чолин концерт није могао замислити без Локице и њене плесне групе.

Међутим, велико пријатељство између балерине и једне од највећих балканских звијезда одједном се нашло на климавим ногама.

Када се Здравко Чолић вратио из војске престао је разговарати с њом због само једне изјаве која му се није допала, иако је Локица често истицала да га сматра братом.

Наиме, она је рекла да Здравко није талентован за плес, што је њега јако увриједило.

-Након те изјаве је престало наше пријатељство. Морала сам то рећи јер је редитељ Јован Ристић Рица тражио. Жао ми је. Никад не говорим ружне ствари о људима. Објаснила сам само да он нема талент за плес, а вежбањем смо постигли резултат. Научио је плесати. Волела бих да се помиримо због његових кћери и жене. Имам и ја сад унуку. Можда је то била нека  - рекла је својевремено Локица медијима, пише Курир стил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана