Ево зашто је он најтраженији манекен на свијету

Aгенције
Ево зашто је он најтраженији манекен на свијету

Згодни Дејвид Ганди је један од најтраженијих и најплаћенијих мушких модела на свијету. Тридесетдвогодишњи Британац својим савршеним тијелом и мужевним држањем дефинитивно оправдава ову титулу.

Љепи Дејвид је каријеру започео када се појавио у реклами за парфем Light Blue, Долче и Габане, а од тада његова манекенска каријера ишла је само узлазном путањом.

Иако би му многи мушкарци позавидели на држању и изгледу, Дејвид каже како му често фали самопоуздања. Каже како је јако самокритичан и никада није до краја задовољан собом.

О Дејвидовој интими се јако мало зна, па иако је присутан на друштвеним мрежама, не разуме познате који константно извјештавају шта им се дешава у приватном животу.

Дејвид поред манекенства је активан блогер за британски Вог. Рекламирао је многе познате брендове као што су Долче и Габана, Хуго Бос, Каролина Херера, Масимо Дути, Зара, Гант, Маркс&Спенсер, а био је и представник бренда Џони Вокер.

Посљедње објављене фотографије на којима се манекен сликао без одjеће обрадовале су његове фанове, а морамо признати да Дејвид заиста одузима дах. Иако су фотографије старијег датума, фотограф Маријано Виванко их је тек скоро подjелио на свом профилу на Инстаграму те су сада преплавиле интернет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана