Ево шта су крили Марко Јарић и Адријана Лима

Агенције
Ево шта су крили Марко Јарић и Адријана Лима

Прва ствар која је била помало необична била је чињеница да су се разишли још у мају прошле године, али званичан захтjев поднет је тек у јануару 2015. године.

Разведени супружници често настоје да послије разлаза остану у добрим, па чак и пријатељским односима, посебно кад имају дјецу, чија су срца њежна, а емоције рањиве. Ипак, мало коме то заиста пође за руком.


Постбрачни односи бивших партнера углавном се најпрецизније могу описати ријечју коректни, што значи да нема значајних конфликата и међусобног омаловажавања, неопходна је доза поштовања, али неких дубљих и искренијих емоција ни изблиза нема. Нашем некадашњем кошаркашком асу Марку Јарићу (37) и његовој бившој супрузи, бразилском супермоделу Адријани Лими (34), десило се нешто сасвим супротно. У тежњи да остану у добрим односима због ћерки, њих двоје су безмало почели поново да се заљубљују једно у друго. Или барем тако изгледа.

Прва ствар која је била помало необична кад је ријеч о њиховом разводу, била је чињеница да су се разишли још у мају прошле године, кад су то и саопштили јавности, али званичан захтјев за окончање брака поднијет је тек у јануару 2015, за разлику од већине познатих парова који саопштење издају тек пошто је судски све окончано. А будући да је у данашње вријеме дигитални живот вјеродостојнији од реалног, Адријана и Марко су крај своје љубави морали да овјере и на друштвеним мрежама, гдје су престали да прате једно друго.

Након развода понашали су се уобичајено: она је нашла дечка, ММА борца Биг Џоа, а он дјевојку, српску манекенку Душицу Савић. Ни једно ни друго нису крили своје нове романсе, а Лима је чак доста подробно извјештавала своје сљедбенике на друштвеним мрежама о приватном животу и напросто их затрпавала бројним романтичним фотографијама. Марко се није толико експонирао, али није се ни крио. Ипак, период рањених сујета није потрајао. Већ у мају папараци су их усликали са ћеркама Валентином (5) и Сијеном (3) на заједничком ручку у луксузном ресторану, након чега су и јавно потврдили да се врло често виђају. Због дјеце, наравно.

Изгледа да се ово саопштење није баш допало њиховим новим партнерима, јер су убрзо обоје остали сингл. И то толико да је Адријана моментално обрисала све Џоове фотографије са Инстаграм-а. На истој мрежи бивши пар је поново почео да показује међусобну наклоност. Кад је манекенка објавила видео како вјежба са ћеркицама у теретани, иако је не прати на мрежи, Марко је одмах одговорио фотографијом на којој је он умонтиран међу ликове из цртаног филма Снупи и Чарли Браун, како сви заједно сједе у биоскопу и гледају Адријанин снимак. Тај гест отклонио је сваку дилему о приоритетима у његовом емоционалном животу - дјеца су најважнија.

Није прошло много времена и њих двоје поново су се запратили на друштвеним мрежама. Ово је био упадљив индикатор поновног зближавања, па није чудно што су свјетски медији почели да ткају причу о озбиљној могућности њиховог потпуног помирења. Јагода на шлагу била је Маркова изјава како се са бившом супругом и ћеркама налази сваки дан. Иако у њиховом блиском окружењу тврде како Адријана и он намјеравају да остану разведени, тешко је не поставити питање - како ће њихови евентуални будући партнери моћи да поднесу њихово свакодневно виђање?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана