Eво шта раде звијезде за празнике

Aгенције
Eво шта раде звијезде за празнике

Када су звијезде у питању сви смо склони вјеровању да они сваки дан уживају у луксузу. Ипак, изненадли би сте се да већина њих преферира да ужива у топлини свог дома уз добру домаћу храну. Ево шта неке звијезде никако не пропуштају да ураде током празника.

Мараја Кери

Ова позната пјевачица каже да сваке године ради исто. Наиме, Мараја Кери (43) сваке године јелку украшава с црвеним и зеленим куглама, али и бројним украсима, односно разноразним ситницама које су јој њени фанови поклањали током цијеле године.

Селена Гомез

Ова млада звијезда највише воли да након напорне и радне године, сумира утиске и Божић проведе са својом породицом у Тексасу.

Риз Витерспун

Ова холивудска глумица за празнике највише воли да организује журку на којој се пјевају божићне пјесме, што како и сама каже доприноси празничној атмосфери.

Џенифер Анистон

Џенифер сваке године прави журку за своје најближе пријатеље. "Волим Божић. Тада сам најопуштенија и не осјећам никакав стрес", закључила је глумица.

Парис Хилтон

Богата насљедница божићне и новогодишње празнике проводи на путу. "Обожавам Божић. То ми је омиљено доба у години. Увијек се трудим да Божић проведем на једној дестинацији, а Нову годину на другој", открива нам Парис (32).

Салма Хајек

"Сама помисао да Божић Бата долази са Сјеверног пола и носи поклоне, као и ишчекивање јутра када се они отварају ме веома радује. Као мала сам јако вољела то доба године, а сада се трудим да ту предивну и топлу атмосферу пренесем и на своју дјецу. Трудим се да у тим данима уживам највише што могу", каже глумица.

Аланис Морисет

За ову певачицу празници носе двоструко весеље. Осим што у породичном окружењу прославља Божић, Аланис слави и рођендан свог првог детета, дечака по имену Евер Имре, који ће овог Божића напунити три године.

Џенифер Гарнер и Бен Афлек

Овај славни пар се највише радује празницима јер тад имају прилику да се посвете породици, кући, али и кувању. Наиме, глумица инсистира да сваке године сама припреми празничну трпезу и тако изненади укућане новим јелима.

Анџелина Џоли и Бред Пит

Анџелина је сваке године опсједнута тражењем савршених божићних поклона са своју дјецу. Још једна од битних ствари на листи ове глумице је и да резервише неког доброг кувара који ће се побринути за празничну трпезу.

Гвинет Палтроу

Глумица обожава да сама спрема празнични ручак, а о поклонима воли да се побрине чак и два мјесеца унапријед. Како не би било разочарења Гвинет чува списак поклона које је поконила прошлих година како се не би понављала.

Кејт Хадсон

Иако је сваке године зову на разне забаве поводом прославе Божића, Кејт Хадсон (34) више воли да буде код своје куће и спрема прославу за своју породицу и пријатеље. Глумица обожава да сама припрема разне коктеле у којима ће уживати гости, али и укућани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана