Ево шта је Дејвид Бекам поклонио сину за вјенчање

магазин новости
Foto: инстаграм

Дуго очекивано вјенчање Бруклина Бекама и Николе Пелц, које је одржано у породичној вили младе на Флориди, са 600 елитних гостију, Валентино вјенчаницом и неколико изненађења, коштало је само 3,6 милиона долара.

Наравно, ова сума није била страшна за породице пара, јер је невјестин отац Нелсон Пелц милијардер, а статус породице Бекам нам је свима познат.

Тако су, не марећи за новац, родитељи младенаца учинили све како би пару приуштили викенд из снова.

Дејвид Бекам им је поклонио изузетно скуп поклон - vintage Jaguar XK140 из 1954. године, који је преправљен да буде потпуно електрични.

Према информацијама, аутомобил је коштао 417.000 евра, али чињеница да је Бекам инвеститор компаније Луназ, која се бави реконструкцијом аутомобила, значи да можда није морао да плати.

Конкретно, младожењин отац их је замолио да спољашњост аутомобила офарбају у плаву нијансу, коју нико убудуће неће моћи да добије.

"Креирајући овај прелијепи електрични Јагуар XК140, повезујемо професионални живот Дејвида Бекама са његовим породичним животом. Овај дивни аутомобил је савршен поклон за Бруклина и његову невјесту, Николу, на дан њиховог вјенчања. Ултра-класични електрични аутомобил Луназа симболизује свјетлу будућност", рекао је оснивач компаније Дејвид Лоренц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана