Ево колико најпопуларнији тиктокер заради од само једне објаве, износ је вртоглав

Kliks
Foto: DailyNews

Двадесетдвогодишњи Сенегалац Кеби Лејм у јуну је престигао мегапопуларну тинејџерицу Чарли Ди Амелио и постао најпраћенији тиктокер. На споменутој друштвеној мрежи већ га прати преко 149,5 милиона људи, а за једну своју објаву заради енормну суму новца.

Лејмов менаџер Алесандро Ригио у интервјуу за Фортуне открио је о коликој суми новца је ријеч. Наиме, по једној својој објави, Ламе може зарадити и до 750.000 долара (преко 1,4 милиона КМ), што значи да је Сенегалац на путу да заради 10 милиона долара током само једне године.

Ова свота одређена је уговором, а већина Лејмових прихода долази од рекламирања робних марки на његовом профилу. Између осталог, модна кућа Хуго Бос, чије је Лејм заштитно лице, платила му је 450 хиљада долара да наступи на њиховој ревији на миланској Седмици моде и подијели то на свом профилу.

Фортуне такође наводи и како је један холивудски студио платио Лејму 750.000 долара за само једну објаву на ТикТоку.
Кеби се, иначе, почео снимати на ТикТоку након што је изгубио посао током пандемије коронавируса. Његови "нијеми" видеозаписи, али попраћени упечатљивим изразима лица, исмијавали су бројне ситуације те тако постали хит међу корисницима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана