Ево ко је Адис Цигура који је претукао пјевачицу Алдину

GS
Ево ко је Адис Цигура који је претукао пјевачицу Алдину

Вијест о премлаћивању пјевачице Алдине Бајић никога није оставила равнодушним, а у јавности се не стишава бура око ове приче.

Наиме, њу је, као што смо раније писали, претукао њен супруг Адис Цигура, који је такође музичар из БиХ.

Незванично, према писањима појединих медија, он је снимак на ком се види да је дивљачки пребија, остављао у коментарима на Фејсбук и хвалио се тиме, па самим тим тај срамни чин има још дубљу трагедију.

На Фејсбук страници Музичари и пјевачи у БиХ, наводно, оставио своју биографију, а вриједи напоменути и да је његова жена, коју је пребио, у интервјуима често причала да су управо он и њен син њена највећа подршка.

- Рођен 19.02.1983. године, у Сарајеву. Из породице сам музичара. Отац Зехрид Цигура се тада професионално бавио музиком, тако је и мене 1997. године почео учити прве кораке у музици. 1998. године сам уписао Средњу музичку школу у Сарајеву гд‌је завршавам, 2002. године у том периоду школовања свирао сам по тада познатим локалима и са познатим пјевачима гд‌је 2007. упознајем срећом или несрећом, сам не знам, Шерифа Коњевића гд‌је проводим 10 година са њим по свим могућим концертима по цијелом свијету. Од 2017. свирам и радим са млађим пјевачима и наравно уживам без стреса... - стоји у Адисовој биографији, а како се види на фотографијама по друштвеним мрежама, он је свирао клавијатуре.

Његов отац који га је и увео у музички свијет је хармоникаш.

Појавио се и у Алдинином споту за пјесму "Нека" из 2023. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана