Ево како се Амал Аламудин промјенила због Џорџа Клунија

Агенције
Ево како се Амал Аламудин промјенила због Џорџа Клунија

Позната адвокатица Амал Аламудин морала је да се одрекне једног свог порока зарад свог новопеченог супруга, глумца Џорџа Клунија.

Жена која је одузела репутацију најпожељнијег нежење холивудском глумцу Џорџу Клунију због њега је престала да пуши.

Након што је гламурозно вјенчање у Венецији завршено полако су почели да испливавају романтични детаљи о новом брачном пару.

Амерички "Пипл" пренио је говор Амалине пријатељице која је на вјенчању између осталог рекла како се адвокатица због Клунија одрекла једног свог порока.

"Престала је да пуши због Џорџа и од када је њега упознала осмијех јој не силази с лица. Никада је нисам видјела да се тако смијеши и то траје већ годину дана", рекла је она.

Пријтељица је признала да је женски дио Амалине породице на почетку био мало сумњичав због глумчеве репутације великог заводника.

"Ипак временом смо схватили да је воли цијелим својим срцем и то се види", додала је пријатељица Ким, која вјерује да је Амал коначно пронашла правог док је трагала за савршеним.

Иако Клунија краси епитет поприлично самоувјереног мушкарца, многи кажу да је био врло нервозан младожења, но мајка Амал Аламудин каже како је њен зет био савршен тог дана.

Млада је на вејнчању носила прелијепу вјенчаницу креатора Оскара де ла Ренте, док је младожења носио одијело модне куће Армани.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана