Ево како је Чола изгледао током војног рока (ФОТО)

ГС
Ево како је Чола изгледао током војног рока (ФОТО)

Пјевач Здравко Чолић одувијек је у регији био познат као један од заводника, а многима је управо због дуже косе коју његује од младости и данас међу најшармантнијим мушкарцима естраде.

Дуга црна коса заштитни му је знак, а многи су се питали како би пјевач изгледао с другачијом фризуром.

Сада је и то објављено, а његова фотографија у војној униформи која се почела ширити друштвеним мрежама постала је прави хит.

"Не каже се узалуд, лијеп к'о Чола", стајало је у опису фотографије.

"Био је прелијеп", "Непрепознатљив", "Први пут у животу га видим с кратком косом", "Какво је то било вријеме, кад је и Чола служио војни рок", ''Шмекер и у војсци'', само су неки од коментара на ову објаву.

Иначе, Здравко се у младости бавио потпуно другим послом, а једном приликом открио је то за "Блиц".

"Био сам нека врста менаџера и човјека који је имао одређена уложена средства у власништву мобилне компаније. Јавност је сазнала да се бавим малом привредом тек када сам ухапшен у Охриду зато што сам кредитна средства претварао у девизе. Девизе је тада било јефтиније купити у Македонији него у Београду и Загребу", испричао је искрено у једном интервјуу.

Присјетимо се, пјевач је у мају ове године прославио свој 71. рођендан, а у срећном браку са супругом Александром има двије прекрасне кћери Уну и Лару, које су због својег беспријекорног изгледа врло популарне на друштвеним мрежама,

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана