Ево гдје живе и чиме се баве дјеца Боре Чорбе: “Највише жалим због овог, када су дjеца у питању”

Г.С.
Foto: Архива

ЉУБЉАНА - Бора Ђорђевић налази се у болници, гдје је прикључен на респиратор због компликације узроковане хроничном обструктивном болешћу плућа

Бора Ђорђевић је преко 30 година био у браку са Драганом Ђорђевић, у коју се заљубио још док су били у средњој школи.

Са Драганом је Бора добио сина Бориса, док је Драгана из првог брака имала ћерку Тамару коју је Бора прихватио као своје дијете.

Само мјесец дана након што су развели 2007. године, Драгана је извршила самоубиство и то је био тежак моменат за читаву породицу. Причало се да је годинама била у депресији, те да је те кобне вечери попила велику дозу антидепресива и алкохола.

Две године касније, Бора је поново оженио са 26 година млађом Александром Савић, али брак је након 4 године пропао.

Трећи пут се жени са Дубравком Милатовић, која је од њега млађа чак 28 година. Бора се због супруге преселио у Љубљану. Једном приликом је својим Чачанима кроз пјесму рекао следеће:

“Моје тело пошаљите у Чачак, у Србију, У Љубљани оставите Срце, нека буде ту. Не трошите џабе паре, Нисам тол'ко важан лик”

Гдје се данас налазе деца Боре Ђорђевића?

Бора је мало причао о својој дјеци, док се они скоро никад нису експонирали у јавности. Ипак, прије пар година магазин Стори је објавио да Тамара предаје у школи и да је пре неколико година Бори подарила прво унуче, а Борис живи далеко од града, на Руднику, преноси Курир.

“Мој син на обронцима Сувобора узгаја жалфију и друго лековито биље, побегао је из ове џунгле и врло добро се осећа на планини. Кад год имам времена, одлазим тамо, Борис ми се и даље поверава и обраћа ми се са „ћале”, „брате”. Мислим да то довољно говори колико смо блиски,” навео је Бора који каже да је ово његова непрежаљена жеља:

“Постоје ствари за којима жалим, а пре свега што немам више деце.”

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана