Ева заводила Бекама на утакмици

Глас Српске
Ева заводила Бекама на утакмици

Велико пријатељство глумице Еве Лонгорије Паркер и Викторије Бекам одавно је свима познато. Међутим, то што је Ева била на утакмици Л. A. Лејкерса и Дејвиду Бекаму добацивала заводничке погледе Викторији се можда и неће свидјети.

Ева се на утакмици појавила у друштву супруга, кошаркаша Тонија Паркера, а на клупи је сједио Дејвид Бекам, коме је глумица, кад га је спазила, одушевљено слала заводничке погледе и осмијехе.

Док је Ева током напете утакмице нервозно гризла нокте и навијала, а уз то махала и гестикулирала Дејвиду, Тони се држао по страни и правио се да му не смета то што се његова супруга тако “набацује” Бекаму, који се непрестано окретао у њиховом смјеру. У једном тренутку по његовом смркнутом лицу могло се видјети да кошаркашу и није свеједно што се Ева тако “разбацала”.
Било како било, разлога за бригу нема, јер и Ева и Дејвид непрестано говоре колико воле своје супружнике. Глумица непрестано хвали Тонија, са којим “дијели животне циљеве и породичне вриједности”, док Дејвид неријетко истиче да је Викторија “сјајна супруга и одлична мајка”. A ријечи хвале “падају” и на релацији Ева - Викторија, које су посљедњих мјесеци нераздвојне, па се чини да су једна у другој заиста пронашле праве пријатељице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана