Ева срећна због самоће

Aгенције
Ева срећна због самоће

Глумица Ева Лонгорија признала је да је срећна што је сама. Звијезда серије “Очајне домаћице” развела се од другог супруга Тонија Паркера 2010. године, послије три године брака, а послије тога 12 мјесеци забављала се са братом глумице Пенелопе Круз, Едуардом Крузом.

- Срећна сам што сам тренутно сама, веома сам заузета у животу. Моји пријатељи су увијек ту за мене. Ми се познајемо 20 година и још се виђам са њима сваки дан, јер они живе са мном у Лос Aнђелесу - рекла је Лонгорија за магазин “Хело”.

Додала је да су њени пријатељи сјајни. Лонгоријин шоу “Реадџ фор Лове” недавно је отказан, послије само двије епизоде. Ипак, упркос томе глумица је ових дана веома срећна због тога што је завршила мастер студије из латиноамеричке културе.

Ева се похвалила на “Твитеру” да је завршила мастер студије државног универзитета у Калифорнији. Послије бурне седмице у Кану, Ева је написала на “Твитеру” да је постигла корак напријед у образовању.

- Данас је велики дан. Веома сам узбуђена што сам завршила мастер студије из латиноамеричке културе. Никада не можете бити превише стари да наставите своје образовање - твитовала је Ева.

Тридесетосмогодишња глумица има завршене основне академске студије из филма на универзитету Тексас A&М. Она је касније уписала мастер студије на државном универзитету у Калифорнији, које се баве мултидисциплинарним приступом латино култури, историји, језику и образовању.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана