Ева се разводи од Тонија

Глас Српске
Ева се разводи од Тонија

Часопис "Пипл" пише да ће "очајна домаћица" Ева Лонгорија поднијети захтјев за развод, а као разлог наводе превару. У уторак је у америчким медијима као муња одјекнула вијест да је НБA кошаркаш Тони Паркер (28) поднио захтјев за развод од супруге Еве Лонгорије (35) пред судом у Тексасу. Иако је Паркерова PR служба порекла да је познати пар пред растанком, "Пипл" преноси вијест да ће глумица предузети сопствене кораке у том смјеру.

- Ева ће пред судом тражити развод. Била је шокирана када је прочитала да је Тони наводно већ доставио папире - прича извор близак пару.

Разлог за крах њиховог брака је наводно "провјерена вијест о Тонијевом невјерству", коју ће амерички таблоиди објавити у идућих неколико дана. Пар се вјенчао прије три године у Француској, а недавно је Лонгорија чак причала о усвајању дјетета са Хаитија. Кошаркаш Сан Aнтонио Спурса је и непосредно послије вјенчања био на мети трачева о невјерству, али је тада медијима запријетио тужбом од више десетина милиона долара. Кошаркаш Сан Aнтонио Спурса тражио је тада најмање 40 милиона долара одштете.

- То је лаж. То се никада није догодило. Они су морали да знају да је прича неистинита или су, у најмању руку, морали да имају озбиљне сумње у вјеродостојност наводног извора - писало је у Паркеровој тужби.

Паркер је тврдио да сајт никада није ступио у контакт ни с њим ни с Евом, нити с њиховим представницима, те да је одбио да причу повуче пошто је упозорен да је неистинита. По спорној причи, манекенка Aлександра Паресан је са Паркером била у вези два мјесеца, а упознали су се на његовом вјенчању прошлог љета. Истина ће на крају сигурно испливати на видјело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана