Ева Мендез креира за обичну жену

Cosmopolitan.rs
Ева Мендез креира за обичну жену

Иако је радила под притиском својих сестара, Ева је задовољна линијом одjеће за "обичну" жену...

Ева Мендез је успjешно завршила креирање своје колекције одjеће за модну кућу "New York & Company". Међутим, глумица је открила да је радила под великим притиском. Наиме, њене сестре су очекивале нешто специјално и тако створиле додатни притисак.

Ева је прилично задовољна урађеним, али је за "Huffington Post" открила да је то био велики изазов.

"Важан дио процеса стварања био је тај што сам имала на уму жене, односно моје сестре које су рачунале да ћу направити нешто што је лијепо, али и за свачији укус и фигуру. Признајем да ми је то био додатни изазов", додала је глумица.

Открила је да би и сада радо носила сваки примјерак из своје колекције и да једва чека да чује мишљења обожаватељки моде.

"Схватила сам тај посао веома озбиљно. Не постоји ниједан дио колекције који не бих и сама носила. Не могу да дочекам да ми жене кажу шта им се допада, а шта не. Надам се да их нећу разочарати", рекла је Ева Мендез.

Такође, Ева је нагласила да је одјећа коју је дизајнирала намијењена женама различитих фигура, пошто жели да се оне осјећају удобно у комадима из њене колекције.

"Моји потрошачи нису љубитељи стила са насловница. То је страшно за самопоуздање жена. Када је ријеч о моди, не постоји исправно и погрешно", закључила је Мендезова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана