Ева Мендес промовише Рибок колекцију

Глас Српске
Ева Мендес промовише Рибок колекцију

Свјетски позната звијезда Ева Мендес показала је све своје атрибуте вјежбајући у најновијој "Рибоковој" колекцији обуће и одјеће за обликовање тијела. Ева Мендес, главна глумица у новом филму "Last Night" с Киром Најтли, придружила се "Рибоку" као једна од седам жена из цијелог свијета које ће удруженим снагама започети "EasyToneovu" колекцију прољеће/љето 2011. и учествовати у глобалном лансирању колекције одјеће "EasyTone".

Глумица је рекла да се осјећа боље када је у доброј форми и то је оно што највише воли код "Reebok Easytona " и што јој даје додатни подстицај за све дневне активности.

- Између дугих дана које проводим на сету и сталних путовања нисам увијек у могућности да одрадим потпуни тренинг, па оно мало времена које имам морам што боље да искористим. Управо зато волим да одлазим на планинарење и у шетњу са псом у патикама "EasyTone" - рекла је Ева Мендес.

Ули Бекер, предсједник "Reebok International", каже да се Ева Мендес савршено уклапа у "Рибок" и концепт "EasyToneа", јер је забавна, инспиративна и предана фитнесу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана