Ева Лонгорија жели да усвоји дијете

Глас Српске
Ева Лонгорија жели да усвоји дијете

Холивудска глумица Ева Лонгорија не намјерава да одустане од усвајања дјетета иако је поднијела захтјев за развод од кошаркаша Тонија Паркера. Звијезда серије "Очајне домаћице" намјерава да као самохрана мајка усвоји дијете са Хаитија, пише британски "Дејли мејл". Ева Лонгорија (35), која се за Паркера удала 2007. године, објашњава да су њих двоје, још прије разлаза, разговарали о усвајању и да она планира да настави са реализацијом тог плана - као што је учинила још једна холивудска дива Сандра Булок.

"Еви је за срце прирасла идеја да усвоји дијете са Хаитија", испричао је извор близак глумици. "Она толико жели да постане мајке. Жељела је да усвоји дијете са Тонијем, али је одлучна да настави процедуру као самохрани родитељ и веома је узбуђена због тога послије мрачног периода кроз који је прошла".

Иако је портпарол славне глумице порекао да је познати пар пред разводом, западни медији пишу да је она, ипак, одлучила да предузме кораке у том смјеру јер је "пресрела" неколико SMS порука које је Тони писао заједничкој пријатељици, а које су биле све само не пријатељске. Кошаркаш се са, за сада, непознатом пријатељицом, дописивао скоро годину, а мјесечно су размјењивали стотине "врућих порука". "Ева је тотално сломљена и не може ово да му опрости", рекао је недавно неименовани извор близак глумици. Ева и Тони су се вјерили у новембру 2006, а вјенчали су се у јулу 2007. у Паризу и важили су за један од најсрећнијих славних парова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана