Ева Лонгорија: Круз ме спасао депресије

Глас Српске
Ева Лонгорија: Круз ме спасао депресије

Славна глумица Ева Лонгорија каже да је пресрећна што поред себе има Едуарда Круза, млађег брата Пенелопе Круз јер ју је он спасао од депресије послије развода од Тонија Паркера и вратио јој вјеру у љубав.

Западни медији су послије развода Еве Лонгорије и Тонија Паркера, поред романсе са Едуардом, писали и о њеним наводним везама са другим мушкарцима, могућем помирењу са Тонијем, али "очајна домаћица" је одлучила да тим трачевима стане у крај.

Ева је у интервјуу за децембарски број шпанског издања часописа "Ванитџ Фаир" рекла да је Едуардо био њен "спас послије развода".

- Љубав је нестала са "том особом" - рекла је Ева мислећи на Тонија и додала да је, када се млади Круз (26) појавио, она опет оживјела.

- Једино што могу рећи је да сам са Едуардом пресрећна - додала је Лонгорија.

За Тонија се, каже, удала јер је вјеровала у њихову љубав, али све се срушило.

- Можда би требало да будем разочарана и љута, али нисам, наставила сам даље и појавио се он који ме опет учинио срећном - признала је славна глумица.

Пар је очигледно у срећној вези упркос противљењу Едуардове сестре, познате глумице Пенелопе, њиховој вези.

Пенелопе је наводно јако забринута јер сматра да је цијела ова романса Еви само одскочна даска. Како каже Пенелопе, Ева Едуарда само користи да би јој каријера кренула узлазном путањом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана