Ева има нову љубав

Aгенције
Ева има нову љубав

Холивудска "џепна Венера" Ева Лонгорија има новог момка. Овог пута је то учесник шоуа "Ready For Love" Ернесто Аргуело.

Информација да су њих двоје у вези појавила се прије неколико мјесеци, али је Ева одлучно негирала. Међутим, пар је виђен заједно током посјете једној умјетничкој галерији у Холивуду, што је подстакло нове приче о њиховој љубави.

Лонгорија и Аргуело су се упознали на снимању овог шоуа, а још прије мјесец су виђени како се држе за руке. Иако је све указивало на то да Лонгорија поново љуби, одбила је да призна да је у романтичној вези са ријалити звијездом.

Магазин "Life & Style" тврди да је дефинитивно ријеч о новом љубавном пару, а он је за исти магазин изјавио да је она "најслађа дјевојка".

Ева Лонгорија је рођена 15. марта 1975. године. Најмлађа од четири сестре породице Лонгорија одрасла је на ранчу у држави Тексас. Похађала је "Texas A &M-Kingsville", гдје је добила диплому за кинезиологију. Пошто је завршила колеџ приступила је талент такмичењу који је одвео све до Лос Анђелеса, гдје је остварила значајне улоге у двије америчке сапунице, "The Young and the Restless" и "General Hospital". Када је напустила свијет сапуница, Лонгорија је постала свјетски славна захваљујући улози Габријеле Солис у серији "Очајне домаћице". Осим тога, Ева има и уговор са компанијом "Лореал" и именована је једном од најљепших жена на свијету. Висока је 157 центиметара, због чега је добила титулу "џепна Венера".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана