Ева Херцигова иста као прије 20 година

Агенције
Ева Херцигова иста као прије 20 година

Осмијех, сексепил и софистицираност Еве Херцигове заштитни су знак ове манекенке већ 20 година. Гдје год да се појави, увери нас да се ништа од тога није промијенило. Тако је и било на ревији модне куће “Кристијан Диор”, одржаној прекјуче у Паризу. Ева је била као из најбољих дана.

Ева Херцигова (40)  је за Диорову ревију одабрала бијелу хаљину и дискретан накит, док је прави контраст постигла црвеним ружем и црним ципелама.  

Посао манекенке који јој је донио огромне успјехе причињавао је Еви велико задовољство, али је понекад и био напоран. Каква је била Ева за сарадњу?  

- Понекад сам била непријатна, па је било тешко радити са мном, али сам била и велики ентузијаста, трудила сам се да радим што више. Неприкидно сам ишла из једног авиона у други, са ревије на снимање, у различитим временским зонама. Било је иритантно и напорно -  рекла је Ева за француско издање “Мари Клера”.

Има ли њена љепота тајну?

То што у 40. изгледа заносно Ева Херцигова може да захвали и малим триковима. Ево којим.   

- Моја дневна доза водке је она коју наносим на своју косу како бих је просвијетлила, заиста дјелује - открила је она за “Мари Клер”.  

Поред тога њеној љепоти доприноси и то што се не сунча превише, пије доста воде, доста се одмара и увијек је пуна љубави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана