Естрадни бродоломи у 2012.

Глас Српске
Естрадни бродоломи у 2012.

Како на свјетској сцени, тако и на спрско-хрватској сцени ће година 2012. остати упамћена по раскидима и разводима.

Подсећамо вас на љубавне бродоломе познатих са нашег поднебља:  

Разведени Иван Ивановић 

Познати водитељ Иван Ивановић већ неко вријеме не живи са својом супругом Зорицом, а њихов брак је недавно и званично завршен.  Писање о водитељевим преварама и аферама, као и његово не демантовање истих утицало је на његов брак. Како је сам Ивановић изјавио својевремено, његова ћерка Сташа за развод је сазнала из медија.   

"Извинио сам се и бившој сурпузи и ћерки због свега јер нисам успео да се та медијска кола сломе само на мени, већ су њих две пропатиле због мог посла".  

Бакарна Севе 

Као гром из ведра неба одјекнула је Северинина реченица "Истина је, нисам више с Миланом". Објављивањем раскида, послије осам мјесеци, српски и хрватски таблоиди били су пуни нагађања зашто овај пар више није заједно.  

Прве приче које су почеле да круже зашто овај пар није више заједно јесте Миланово малтретирање Северине. Међутим, ни једно ни друго се није огласило поводом ових нагађања. Када су медији остали празних руку, слиједећи разлог који је долазио у обзир јесте Северинино крштење њиховог сина у католичкој цркви.   

Међутим, ни на ово пар није реаговао, а медији су оплели по Северини и њеним љубавним промашајима, назвавши је краљицом "кривих спојева".  И онда, одједном, у цијелој причи, коју је прво пласирао Информер, појављује се глумица Марија Каран која је наводно кривац за раскид пјевачице и краља бакра.  Али, ту таблоидској причи није
крај, па се појављују приче да Марија Каран прети Милану и да је само искористио како би Северину направио љубоморном. 

На све то и Марија Каран је остала нема, без жеље да јавно учествује у читавој причи.

Вријеме је пролазио, а онда је у јавност испливала прича како Милан сина није видио неколико мјесеци. Не би ли спречила даље испирање уста о њиховој вези, Северина је спаковала ствари и дошла у Београд. Она је остала дан дуже од планираног како би Милан могао да буде са сином и на тај начин отворила ново поглавље за медије.  

Посљедње информације о овом пару које круже су да се наслућује њихово помирење. За сада само преко медија комуницирају, а да ли ће се заиста помирити остаје да се види.

Не дај се Нина! 

Ни другој секси хрватској пјевачици љубав није била наклоњена прошле године. Своју везу је окончала и Нина Бадрић која је недавно држала концерт у Београду. Иако је гостовала у Србији и плакала на концерту, пјевачица није крила одушевљење након ослобађања хрватски генерала Анта Готовине и Младена Маркача. Српски медији јој нису прешли преко тога.  

Иако Нина Бадрић не воли да говори о приватном животу, познато је да је њен брак са шест година млађим предузетником Бернардом Краснићем имао своје успоне и падове. Након шест година, уз повремене прекиде, њих двоје су се разишли.   

Леонтина и Филип Пат 

Када се први пут кроз медије провукла прича о разводу Леонтине и Филипа, зачуђен оваквим причама Филип је све демантовао. Оно што је интересантно, и донекле даје пикантност причи да је Леонтина остављена баш тај дан када се Леонтинин бивши, Жељко Јоксимовић, оженио.   

Међутим, након вишенедјељних спекулација, услиједило је баш оно што се спекулисало. Филип Пат је објавио да више није са Леонтином. А, наводно, разлог због којег је оставио Леонтину је то што је њхову ћерку без његовог знања крстила. Испровоциран овим, Филип се јавно одрекао и Леонтине и Бога.  

Леонтина је свим овим изјавама била шокирана, а све што је имала да каже је да јој Филип никада није помагао око кућних послова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана