Ештон Кучер одлучио да одговори Деми Мур на оптужбе да ју је понижавао и то ево како

Агенције
Ештон Кучер одлучио да одговори Деми Мур на оптужбе да ју је понижавао и то ево како

Холивудска глумица Деми Мур недавно је опет шокирала јавност када је открила детаље из свог љубавног живота са некадашњим партнером глумцем Ештоном Кучером. Она је, наиме, открила не само да ју је Ештон варао, већ и да ју је често наговарао на секс утроје, као и да је на то невољно пристајала.

“Хтjела сам да му покажем да могу да будем забавна, али сада знам да је то била грешка”, написала је Деми.

Иако му до скоро, чини се, није сметало шта медији пишу о њиховој вези, изгледа да се то промjенило. Чинило се до скоро да се Кучер сваки пут кад га питају за некадашњу супругу, са којом је у браку био од 2005. до 2011. године, “гризе за језик”.

Његова “тишина” појединима је дjеловала као да глумцу не смета “прљав веш” који Деми Мур износи у медије. Међутим, чини се да је глумац одлучио да прекине ту тишину једним твитом.

“Хтiо сам да твитнем нешто лоше, али сам онда видiо свог сина, ћерку и жену и избрисао сам га”, написао је глумац и ставио уз твит емотикон срца.

“Живот је добар”, додао је.

Наравно, велики број људи прокоментарисао је овај твит, а међу њима је било доста порука подршке.

“Ваш став нам је показао ко сте заиста. Ниједна књига то неће промjенити. Наставите да радите тако добро и напорно”, одговор је једног корисника ове друштвене мреже.

Чини се да је ово био одговор на сав прљав веш који је изнијела Деми Мур у књизи “Inside out”, преноси Enews.

И сама Деми рекла је недавно да је “нервозна” због људи о којима је писала у у својој књизи. Иначе, звијезда каже да је писање ових мемоара за њу било исцјељујуће “путовање”.

“Дефинитивно бих вољела да се видим са њима (бившим мужевима) прије него што књига изађе. Не желим да било ко испадне лош због онога што сам написала”, рекла је Деми Мур, чија се књига од јуче налази у продаји.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана