Ештон Кучер најплаћенији ТВ глумац

Aгенције
Ештон Кучер најплаћенији ТВ глумац

Када је Ештон Кучер замијенио Чарлија Шина у популарној серији "Два и по мушкарца", такође је и преузео његово мјесто најплаћенијег телевизијског глумца, показала је најновија студија магазина "Форбс".

"Форбс" процјењује да је Ештон Кучер од маја 2011. до маја 2012. зарадио 24 милиона долара, док Шин, који сада игра у новој серији "Ангер Манагемент", послије јавног отпуштања није ушао у десет најплаћенијих.

На врху листе нашли су се и Хју Лори, звијезда серије "Доктор Хаус" и Реј Романо са по 18 милиона.

Да Ештону Кучеру све иде од руке потврђено је недавно када су он и Мила Кунис показали јавно шта осјећају једно према другом, јер више не крију да су у љубавној вези.

Мила и Ештон фотографисани су недавно у Њујорку гдје су провели романтичан дан, држећи се за руке. Холивудски заводник дјелује веома блиско са својом новом дјевојком, па је очигледно да су заљубљени.

Пар се све вријеме љубио на улици без обзира на то што су људи били свуда око њих и очигледно је да њихова љубав постаје све интензивнија. Ештон и Мила упознали су се на снимању познате комичне серије "Веселе 70." прије неколико година.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана