Ештон хтио оргије без кондома

Глас Српске
Ештон хтио оргије без кондома

Старлета Сара Леал каже да је Ештон Кучер одличан у сексу и да нису излазили из кревета пуна два часа, те да је желио да им се придружи и њена другарица. Кад је њихова афера процурила у јавност, Сара Леал је од глумца наводно тражила новац да сочни детаљи његове прељубе не би осванули у таблоидима. Ештон Кучер није био спреман да одријеши кесу, па је Сара у интервјуу за "Сан" испричала каква је била ноћ са њим.

- Кад је почео да ме заводи, рекао ми је да он и Деми не живе заједно и да су закључили да би било најбоље да мало буду сами - каже Сара и додаје да је са Кучером током те ноћи имала секс два пута.

- Имао је неке чудне захтјеве. Наговарао ме на секс утроје. Желио је да нам се придружи моја другарица Марта, али на крају је пристао да будемо само нас двоје - открива Сара и напомиње да Ештон никако није био настран, само мало "неваљао".

Каже и да јој је са глумцем било лијепо и да су се добро забавили. Ештон јој није оставио утисак мушкарца којем је жао што вара супругу.

- Хтио је секс утроје. Како и не би када је толико издржљив?! Уопште се није уморио - рекла је Сара и додала да није желио да стави кондом. Каже да је у његовом луксузном апартману у "Хард Рок хотелу" било двадесетак људи и сви су се опијали пивом, вотком и текилом и тек пред јутро, око пет, неки су отишли. Остала је Сара и неколико њених пријатељица.

- Прво смо се забављали у џакузију, Ештон је заиста секси кад је го, затим су моје другарице отишле и остали смо сами - открива Сара.

Иако је Деми Мур покушала да среди ствари са супругом, јер заиста није жељела још један пропали брак иза себе, никако не може да му опрости овакво невјерство. Била је код адвоката да би се посавјетовала о расподјели некретнина и имовине у случају развода који је сада већ поприлично сигуран.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана