Ешлија Кола завела вјештица

Глас Српске
Ешлија Кола завела вјештица

Фудбалер енглеске репрезентације Ешли Кол у вези је са бившом стриптизетом која је, каже, "дијелом вјештица", јавио је Мондо.

Сара Пурнел (23) и бивши супруг британске пјевачице Шерил Кол упознали су се прије месец и од тада, па до Ешлијевог одласка у Јужну Aфрику, били нераздвојни. Тако бар кажу њени пријатељи и додају да Сара влада "љубавним враџбинама".
Бивша стриптизета, го-го играчица и "дама за плес у крилу" се са Ешлијем пред Мундијал "поздравила" у њеном стану у Лондону.

Британски "Дејли мејл" осим њеног идентитета открива и чиме се бави у слободно вријеме, бацањем враџбина.
- Помагала сам својим пријатељицама да нађу праву љубав, а једном приликом сам свом бившем момку одсјекла прамен косе и направила напитак како би ми се вратио. Можда не изгледам као вјештица - немам црну мачку и велики нос, возим кола, а не метлу - рекла је Сара у једном ранијем интервјуу.
Сара и Кол упознали су се у једном ноћном клубу у Нотингему. Послије упознавања услиједиле су SMS поруке и позиви, а онда и први састанак.

- Рекла је да је било предивно, Ешли је био прави џентлмен. Третирао је као принцезу - рекла је једна Сарина "брбљива" пријатељица "Дејли мејлу".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана