Ешли Џад сексуално злостављана у дјетињству

Глас Српске
Ешли Џад сексуално злостављана у дјетињству

Холивудска глумица Ешли Џад открила је у својим мемоарима да је била жртва сексуалног злостављања и инцеста, пренијели су јуче страни медији.

Глумица, која је удата за возача ауто-трка Дарија Франчитија, у својој недавно објављеној књизи мемоара "Све је то горко и слатко" (All That is Better and Sweet) навела је да је први пут злостављао старији човјек када је имала четири године.

Четрдесетдвогодишња глумица је признала и да је у дјетињству злостављао и неименовани члан породице.

Глумица, која је кћерка кантри пјевачице Наоми Џад, рекла је телевизији NBC да у мемоарима није навела и да је била жртва инцеста.

- То је оно што сексуални предатори раде. Они психолошки манипулишу својим жртвама - рекла је она и додала да се изборила са емотивним стресом тек 2006. године када се пријавила на рехабилитацију.

- Једноставно, нисам знала шта ми је. Споља сам дјеловала добро, али сам била нервозна, патила сам од несанице и на крају сам увидјела да сам немоћна да се изборим са стварима из свог дјетињства и да су моје стратегије борбе са тим учиниле мој живот као одрасле особе немогућим - додала је звијезда. Ешли Џад је навела и да се послије терапије осјећа добро.

Ешли, која је некада плијенила пажњу љепотом и филмским улогама, у својој аутобиографији је писала и о промискуитетности своје мајке, сталној селидби и депресији у коју је потонула већ са седам година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана