Ентони Чиконе: Живим као бескућник, а моју сестру Мадону није брига да ли сам жив

Агенције
Ентони Чиконе: Живим као бескућник, а моју сестру Мадону није брига да ли сам жив

Мичиген - Мадона је ушла у клуб милијардера, а њен брат бескућник каже: “Она не брине да ли сам жив или мртав”, преносе агенције.

Мадонин брат бескућник сједи сам на хладној клупи и пије алкохол из папирне кесе у снијежном Мичигену, у страху да може умрети сваког дана.

То је потпуни контраст од декадентног гламурозног живота његове сестре као најпродаванијег женског поп умјетника свих времена и која, испоставило се ове недјеље, има невјероватних милијарду долара.

Ентони Чиконе који живи на улици скоро три године - тврди његову сестру суперзвијезду не занима да ли је он жив или мртав.

Он је недавно недавно провео мјесец дана у затвору, након што је ухапшен под дејством алкохола у цркви и због псовања пред дјецом, а није био у могућности да плати казну.

Тренутно се бори да преживи оштру зиму.

Изгубио је посао у породичном винограду, након што је откривен да пије вино директно из бурета.

Ентони тврди његова породица одувијек имала нешто против њега, а он треба само њихову “љубав и бригу”.

Његов отац сломљеног срца излази на улицу да му доноси остатке хране.

Прије 16 мјесеци је први пут откривен Ентони Чиконе како спава испод моста, а иако је ова вијест обишла свијет, Ентони је и даље без крова над главом, а тренутно се бори да преживи оштру зиму.

- Мадона уопште не мари да ли сам мртав или жив. Она живи у свом свијету. Никад је нисам много волоо, али ни она мене није никада вољела. Мој отац би био веома срећан када бих умро од хипотермије јер онда не би морали да брину о томе. Он је стара школа, одрастао је у депресији - каже 56-годишњи бескућник.

Упитан зашто је у том стању, Ентони тврди да нема шансе да се врати у породицу.

- Радије бих да радим. Шта да урадим под овим околностима када је моја породица стајала против мене у потпуности - каже Ентони.

Он одбија да призна да има проблем са алкохолом.

- Ја сам људско биће, можете ме звати како хоћете. Алкохоличар је обиљежје, ја то не волим. Не треба операција мозга, ја само треба љубав и бригу о породици и пријатељима - рекао је Ентони.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана