Енрике Иглесиас се одрекао 100 милиона евра очевог насљедства

ГС
Foto: Агенције

Славни пјевач и један од највећих латино заводника Енрике Иглесиас нема баш најбољи однос са својим оцем, пјевачем Хулиом Иглесиасом, а затегнути односи још су више дошли до изражаја након што се пјевач одлучио одрећи његовог позамашног насљедства.

Енрике је одбио насљедство свог оца Хулиа због њихове отуђености и раздора који већ годинама влада међу њима.

Иако су отац и син, те се обојица сматрају једним од највећих умјетника у свијету, стварност је да је труд да их се повеже био узалудан. Већ дуги низ година нису имали добру комуникацију, а обојица су кренули свако својим путем.

Прави разлози оваквог односа између оца и сина нису разјашњени, но многи тврде да је проблем у великој професионалној конкуренцији која их је превише удаљила.

Енрике је дао до знања и да му насљедство његовог оца није ни потребно, будући да је заједно са супругом Аном Коурњиковом изградио властито царство, без помоћи родитеља.

"Његов однос с оцем никада није био међу најбољима. Прођу године, а да не разговарају, чак ни телефоном. Енрике сматра да је своју каријеру изградио без његове помоћи", рекао је извор близак породици за Ел Национал.

Иначе, богатство Хулија Иглесиаса процјењује се на више од 800 милиона евра, а оно се, осим његовог пјевачког успјеха, види и у његовом пословном аспекту.

Хулио је уложио велики дио у Punta Cana Real Estate у Доминиканској Републици, поставши власник трећине некретнина и пословања у том подручју, укључујући и градску зрачну луку. Посједује луксузно имање у Марбељи с више од 230 хектара земље, неколико палача у Миамију, оток на Бахамима, приватни авион вриједан 45 милиона долара, ланац ресторана, марку вотке, вински подрум од више од 30 милиона еура, луксузне аутомобиле међу којима се истичу два плава Ролс Ројса, па чак и удио у козметичкој и шминкерској компанији.

Његово насљедство заиста је импресивно, те ова Енриqуеова одлука сигурно није била једноставна.

Хулио, који је крајем септембра прославио 79. рођендан има осмеро дјеце из два брака, а Енрике је требало да наслиједи 100 милиона евра, баш колико се сада процјењује његово богатство које је стекао самостално.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана