Енглеска бруји о неочекиваном потезу наводне љубавнице принца Вилијама

GS
Foto: Twitter

Почетком ове године британски двор је потресао скандал јер је почело да се шушка о наводној љубавници принца Вилијама. Кључни тренутак био је у фебруару на црвеном тепиху БАФТА награда када је Кејт покушала да Вилијама ухвати за руку, али јој он није дозволио.

Свијет је убрзо обишла вест да будући краљ Енглеске има аферу са, ни мање ни више, бившом најбољом другарицом своје жене. У питању је Роуз Чолмондели, маркиза од Чолмонделија, познатија као Роуз Ханбери. А сада је услиједио преокрет у причи.

Британским медијима одјекнула је вест да је Кејт Мидлтон са пријатељима била код Роуз и њеног мужа на вечери. Чини се да је Роуз позвала Кејт код себе, а занимљиво је да Вилијам није био ту.

Да све буде интригантније, Кејт је послије вечере инкогнито отишла на рејв фестивал који се одржавао ту, на Роузином имању Хотон Хол.

„После вечере један од гостију је предложио Кетрин да оде на фестивал. Она је била нервозна због те идеје, али је после разговора са својим обезбеђењем отишла. Вилијам није био тамо“, казао је извор за британске медије.

Роуз је иначе једна од Кејтиних најбољих пријатељица и веома је блиска са члановима краљевске породице. Али након што су спорне фотографије раније процуриле, Кејт и Роуз су наводно раскинуле све везе и прекинуле своје пријатељство. Недуго након тога Роуз је забрањено да учествује на свим догађајима краљевске породице где су били Вилијам или Кејт, преноси Задовољна.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана