Енглеска беба у крвном сродству са многим звијездама

Aгенције
Енглеска беба у крвном сродству са многим звијездама

У Великој Британији расте тензија пред рођење првог дјетета принца Вилијама и његове жене Кејт па медији непрекидно налазе нове интересантне приче које краљевску бебу држе у жижи.

Посљедња у низу је вијест да ће ова беба коју цео свет са нестрпљењем очекује бити у крвном сродству са Бјонсином ћеркицом Блу Ајви Картер, али и са дјецом Уме Турман, Анђелине Жоли и Бред Пита, Бена Афлека и Џенифер Гарнер, као и са насљедницима Хилари Даф.  

Сајт findmypast.co.uk је сајт који има огромну базу података која је направљена на основу  свих објављених студија о пореклу и коренима, а располажу и са компјутерским програмом који аутоматски израчунава сложене породичне везе из прошлости. Они су кроз своје филтере провукли и податке нестрпљиво очекиваног праунучета краљице Елизабете и нашли изненађујуће породичне везе.  

Према њиховим подацима у венама насљедника или насљеднице принца Вилијама, поред плаве крви британске краљевске породице, наћи ће се и крв холивудске и свјетске музичке елите. Тако је унука или унук принца Чарлса у далеком сродству са ћерком Бијонсе и Џеј Зија, па ће када се краљевска беба роди она бити рођака 24- тог колена малој Блу Ајви.

Веза између дјеце је преко наслеђа француских предака.  

Дјеца Бена Афлека и Џенифер Гарнер биће најближи рођаци краљевске бебе у Холивуду, због породичних веза принчеве или принцезине баке Дајане и Афлекових предака, Вилијамова и Бенова дјеца биће рођаци једанаестог кољена.

 Због историјских веза становништва Америке и Велике Британије, на листи далеких рођака Вилијамовог и Кејтиног дјетета нашла су се и дјеца Уме Турман, Анђелине Жоли и Бред Пита, као и насљедници Хилари Даф. 

Дебра Четфилд, породични историчар са сајта findmypast.co.uk, додатно је разјаснила објављене податке.  

- Најближа веза са холивудском дјецом коју смо пронашли је преко принцезе Дајане. Њени преци су били међу првим насељеницима Америке, а ове породице и данас имају своје живе представнике, од којих су се неки винули директно у звјезде. На нашем сајту постоји 1.6 билиона података који људима олакшавају претрагу за својом прошлошћу, па увијек постоји шанса да свако од нас има везу са познатима- каже госпођа Четфилд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана