Енди Мареј биће кум на вјенчању Новака Ђоковића

Глас Српске
Енди Мареј биће кум на вјенчању Новака Ђоковића

Британски тенисер Енди Мареј биће кум на вјенчању најбољег свјетског играча Новака Ђоковића, који ће се оженити дугогодишњом дјевојком Јеленом Ристић у октобру, преноси "Еуроспорт".

Шкотски медији пренијели су протеклог викенда информацију да ће се церемонија вјенчања свјетског броја један на ATP листи обавити на Косову и Метохији.

Ђоковић је, према писању медија, одлучио да му кум буде британски тенисер јер су њих двојица дугогодишњи велики пријатељи, а на тениским теренима заједно су још од дјечачких дана. Познају се од своје 12. године.

Новак и Енди и даље заједно тренирају између турнира, а приватно се често друже. Новак стално истиче како му веома тешко када мора да игра против Ендија.

- И поред свега, имамо разумевања за то, јер је то ипак наш посао. У тим мечевима боримо се да уђемо у тениску историју. Једног дана, када обојица завршимо професионалне каријере, сигурно је да ћемо заједно седети у бару, пити пиво и причати о свему и свачему - говорио је својевремено Ђоковић о пријатељству са Марејом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана