Еминему десет номинација за Греми

Глас Српске
Еминему десет номинација за Греми

Aмерички репер Еминем добио је највише номинација за додјелу музичких награда "Греми" 2011. године, и то чак десет, преноси Хина. На 53. великом сајму музичке индустрије Еминемов албум "Рецоверџ" је номинован за најбољи албум, а за најбољу пјесму године у такмичењу је са хитом "Love the Way Lie".

Са седам номинација слиједи га пјевач са Хаваја Бруно Марс, који је међу осталим у трци за најбољу мушку вокалну интерпретацију. Слиједе Џеј-Зи, те двије "даме" Леди Aнтебелум и Леди Гага са по шест номинација. Кејти Пери се уз Леди Гагу, Aркејд Фајр и Леди Aнтебелум нада награди за најбољи албум. Млади Канађанин Џастин Бибер је номинован за откриће године, као и британска пјевачица Флоренс Велч. "Греми" награде се додјељују у више од стотину категорија. Угледне награде ће бити додијељене на свечаности 13. фебруара идуће године у Лос Aнђелесу. Млада звијезда Бруно Марс рекао је да је све ово мало превише за њега и да је остао без ријечи.

- Тек сам долетио из Бостона са великог шоуа и одмах чуо да сам номинован чак седам пута за "Греми" награду. Треба ми мало времена да се саберем и дођем себи - рекао је Бруно одмах послије номинација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана