Еминем пио и до 60 таблета дневно

Глас Српске
Еминем пио и до 60 таблета дневно

Најпознатији бијели репер на свијету каже да је мало недостајало па да његовим животом завлада инсомнија јер је дневно пио између 20 и 60 таблета викодина и валијума. Еминем је прије четири године први пут завршио у клиници за одвикавање од зависности због свакодневног уношења у организам великих количина лијекова за смирење, због чега је патио од несанице, честих главобоља, наглих и грубих излива бијеса...

- Током "Anger Management" турнеје из 2005. године узимао сам различите лијекове и био сам тотално разваљен. Не знам тачно, али мислим да сам дневно пио и до 60 таблета викодина и око 20 валијума - признао је репер у интервјуу за часопис "Ролинг Стоун". Репер каже да се у потпуности био навикао на пилуле, да више није осјећао њихово дејство, али их је и даље узимао.

- Таблете су биле моја свакодневица. Чим се ујутро пробудим, када сам успијевао да заспим, прво бих узео једну, мало већу дозу викодина, који ми је је био "лијек" за дан, а увече сам узимао десетине таблета валијума да бих заспао. Сан није трајао дуже од два сата, а онда је слиједила још једна доза валијума - испричао је Еминем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана