Еминем: Два сата ме је дијелило од смрти

Aгенције
Еминем: Два сата ме је дијелило од смрти

У новом документарном филму Еминем је отворио душу о својој борби са зависношћу од лијекова и дроге и скоро фаталном исходу због узимања прекомјерне дозе таблета.

У филму „Како да зарадите новац продавањем дрога" редитељ Метју Кук разговарао је са нарко дилерима, радницима у затворима, лобистима који се залажу за строже законе против наркотика и познатим личностима који су причали о својим искуствима.
Међу њима је и репер Еминем који је открио неке ужасавајуће чињенице о томе како је „умало умро".

У прилично срцепарајућој најави филма, који се приказује од 29. јуна, 40-годишњи репер открива да је у једном тренутку стављен на дијализу а доктори су вјеровали да неће преживјети.

Он је, видно потресен, причао како је замало умро након дугогодишњег узимања лијекова попут викодина, занакса и валијума. Склањао је од себе свакога ко би покуша да му помогне или му стави до знања да има проблем.

Када је почео да узима лијекове на рецепт и престао да се боде хероином и шмрче кокаин, био је убијеђен да држи ствари под контролом.

- Не знам у ком тренутку је то почео да буде проблем, сјећам се само да ми се то све више и више допадало – открива репер. Када је коначно завршио у болници скоро да је било прекасно.

- Да сам стигао два сата касније, умро бих. Органи су ми се гасили, хтјели су да ме ставе на дијализу, нису мислили да ћу преживјети – прича Еминем о својој борби за живот послије које три недјеље није спавао, мислећи како ће да умре.

Музичар је открио и да је трежњење процес током кога је много научио.
- Сазријевам. Раније нисам могао да вјерујем да ико може да буде природно срећан, да нормално функционише или само да ужива у животу, генерално, а да није на нечему.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана