Емина Јаховић уградила силиконе

Глас Српске
Емина Јаховић уградила силиконе

Пјевачица Емина Јаховић не престаје са посјетама пластичном хирургу. Иако је, према многим мишљењима, свој изглед довела до савршенства, супруга пјевача Мустафе Сандала наводно је ријешила да мало поправи и браду. Информацију да је пјевачица уградила силиконе у браду, многи ће примити са резервом, а можда је тако и најбоље будући да се овај захват не препоручује трудницама, а познато је да је Емина Јаховић од скора једна од тих.

Српски медији пишу да је поп пјевачица искеширала двије хиљаде евра и посјетила пластичног хирурга не би ли кориговала своје лијепо лице. Један београдски љекар, специјалиста за пластичну и реконструктивну хирургију, који је помно простудирао пјевачицине фотографије, рекао је да постоји велика могућност да је Емина уградила имплантант у браду. До овога је засигурно дошло прије саме трудноће, но остаје питање зашто је, ако је заиста то урадила, пјевачица средила браду са којом ни раније није имала проблема.

Aтрактивна поп пјевачица је крајем јула објелоданила да је поново у другом стању и да се она и супруг веома радују другом дјетету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана