Емилија Кларк најпожељнија жена

Агенције
Емилија Кларк најпожељнија жена

Звијезда серије "Игре престола" Емилија Кларк изабрана је за најпожељнију жену 2014. године у избору магазина "Аск мен".

Изгледа да су читаоци одлучили да је вријеме да се виде нека нова лица, па су у великој конкуренцији атрактивних жена шоу-бизниса изабрали двадесетшестогодишњу глумицу Емилију Кларк.

У серији која је прославила, млада глумица тумачи улогу Дејнирис Таргаријен, са којом се, како каже, потпуно поистовијетила у четвртој сезони.

- Дејнирис је била бачена у узбуркано море и сама је одлучивала да ли ће се изборити са свим проблемима или ће једноставно потонути - казала је Емилија.

Читаоци онлајн издања часописа "Аск мен" на друго мјесто поставили су глумицу Алисон Бри, која је мушкарце очарала својим хумором и спонтаношћу. Одмах иза ње је добро позната Емили Ратајковски, звијезда спота Робина Тика "Blurred Lines".

Млада оскаровка Џенифер Лоренс заузела је четврто мјесто, док је глумица Ема Вотсон на петом. Можда је највеће изненађење модел Кејт Аптон коју су читаоци смјестили на мјесто број шест. Лошије од Кејт прошле су глумице Кери Вошингтон, Ејми Адамс, Марго Роби, као и манекенка Кејт Мос. На зачељу листе, односно на посљедњем, 99. мјесту је млада и популарна пјевачица Мајли Сајрус.

Анкета није подразумијевала само физички изглед познатих дама већ и њихов таленат, личност и потенцијални успјех у овој години.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана