Емели и Адам: Жељели смо да се вјенчамо искључиво у Црној Гори

Blic
Емели и Адам: Жељели смо да се вјенчамо искључиво у Црној Гори

Тазе вјенчани, британска звијезда Емели Санде и Никшићанин Адам Гурагин, који су се прије три дана вјенчали у црногорском приморском мјесту Росе, задовољни су тиме како је протекло њихово свадбено весеље и за „Блиц" истичу да су, изговарајући међусобно судбоносно да, остварили свој велики сан.

Адам, који је по очевој линији Британац, у свакој прилици напомиње да је Црногорац, као и његова мајка, родом Никшићанка, те сматра да је једино могуће било и да се са својом драгом, британском пјевачицом Емели, вјенча баш на том поднебљу.

- Ја сам Никшићанин, и то с поносом истичем. Нормално је да се вјенчам у Црној Гори, гдје сам провео већи дио свог живота, гдје сам завршио и основну и средњу школу, а Емели је уз мене толико завољела мој завичај да је и она жељела да се вјенчамо у Црној Гори. Због родбине из иностранства, углавном Британаца, одлучили смо да то буде на приморју, које је изузетно лијепо и има шта да понуди туристима. Све прија оку - рекао је Адам, који је по занимању морски биолог.

Више од пола званица, њих тридесетак, укључујући и младенце, превезао је брод „Лесендро" од Љуте до Роса, док је остатак сватова до ресторана „Форте" на врху Роса дошао аутомобилима у сопственој режији. Брод с маденцима је на путу до ресторана ухватила бура, али се нико није много узбудио.

- Иако није било музике, атмосфера на броду била је свадбарска, пјевало се и играло. Нико није марио за то што је напољу јака бура. Ипак, временом се море смирило, а капетан је успио да без панике брод одржи усправно. Младенци су и њега звали на гозбу. У ресторану „Форте" је тек настао хаос, а поред Емели и Адама, највеселије су биле њихове пријатељице Рускиње. Повратак са Роса до Љуте био је и веселији јер су скоро сви гости били пијани. И на броду су играли као да су у ресторану - открива добро упућени извор „Блица".

Медени мјесец на тајној локацији

Осим Британаца, Емелиној и Адамовој свадби, која се с пуним правом може назвати међународним весељем, присуствовали су и Адамова родбина, која је са одушевљењем поздравила одлуку младенаца да својим презименима додају презиме Радојевић, дјевојачко презиме Адамове мајке. Током боравка у Црној Гори, осим морских градова, пар је посјетио и Никшић, гдје су срдачно дочекани. За неколико дана они ће отпутовати на медени мјесец на за сада тајну локацију, што ће Емели искористити да се што боље припреми за турнеју по Америци, која почиње 8. октобра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана