Ема због бахатости пропустила улогу живота

Агенције
Ема због бахатости пропустила улогу живота

Глумица Ема Вотсон била је прва коју су разматрали за главну улогу у филму "Ла ла ленд", међутим, због њених бројних неостваривих захтјева продуценти су се ипак одлучили за Ему Стоун.

Како пишу страни медији, позната глумица је захтијевала да пробе буду у Лондону, потом је очекивала већи хонорар од оног који јој је иницијално понуђен, а имала је још неке захтјеве на које екипа која је радила филм није могла да јој одговори.

Како ствари стоје "Ла ла ленд" ће постати најнаграђиванији мјузикл свих времена, а цијели тим иза филма са ишчекивањем чека трку за "Оскара" у којој је је ово остварење највећи фаворит у готово свакој категорији.

Блиски извори глумице наводе да Ема сада веома жали због своје одлуке, јер је била први избор за главну улогу у мјузиклу који је номинован за "Оскара" у 14 категорија. Умјесто ње, улогу у мјузиклу је добила глумица Ема Стоун. На "Златним глобусима" филм је освојио седам награда.

Међутим, Ема можда и не треба претјерано да жали јер се свјетска публика такође радује филму "Љепотица и звијер" у којем она тумачи насловну улогу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана